Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@roboticsacademy.edu.gr

Κυπελλούχος Ελλάδας και δεύτερη θέση στο Robot Game για την ομάδα M-RAST

Η ομάδα M-RAST που προπονεί ο Πέτρος Περλαντίδης Παπαδόπουλος, επιστημονικά υπεύθυνος και εκπαιδευτής των προγραμμάτων σπουδών της FutureLab, κατέκτησε την πρώτη θέση στους Knock Οut αγώνες του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος FLL

Η ομάδα M-RAST αποτελείται από μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη. Η σκληρή προπόνηση και προετοιμασία ξεκίνησε από τέλη Οκτωβρίου 2018. Όλα τα παιδιά, αν και ήταν η πρώτη τους συμμετοχή στον διαγωνισμό, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και αρκετά ξενύχτια για να καταφέρουν το αποτέλεσμα αυτό. 

Εκτός από την διάκριση στο Knock Out Cup, η ομάδα κατέκτησε και την 2η θέση στο Robot Game, χάνοντας για λίγους μόνο βαθμούς από την επικρατέστερη ομάδα της Καλαμάτας.

Η απόδοση των παιδιών τόσο στο ρομποτικό διαγωνιστικό κομμάτι όσο και στο project (όπου την επιμέλεια την είχε η δεύτερη προπονήτρια της ομάδας, εκπαιδευτικός Αποστολία Καλλιακμάνη) ήταν εξαιρετική, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

Δείτε επίσης...

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας!

Εγγραφή