Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@roboticsacademy.edu.gr

ΔΩΡΕΑΝ κατασκήνωση Εκπαιδευτικής Ρομποτικής μέσω ΟΑΕΔ και ασφαλιστικών ταμείων

Δωρεάν κατασκήνωση ρομποτικής

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την κατασκήνωση "Μια φορά κι έναν καιρό" στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής πραγματοποιούμε το επιτυχημένο καλοκαιρινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής και νέων τεχνολογιών.

Παιδιά από 6 έως 16 ετών κάνοντας αίτηση είτε μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ (για άνεργους και χαμηλόμισθους) είτε μέσω των αντίστοιχων προγραμμάτων των ασφαλιστικών ταμείων τους, μπορούν εντελώς δωρεάν να ενταχθούν στην καλύτερη κατασκήνωση ρομποτικής.

Δείτε εδώ τις διαθέσιμες περιόδους στην φετινή κατασκήνωση ρομποτικής.
 

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την κατασκήνωση «Μια φορά κι έναν καιρό», διοργανώνουμε camp ρομποτικής στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής.

Κάθε χρόνο παιδιά από Α’ Δημοτικού μέχρι και Α’ Λυκείου συμμετέχουν στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η διεπιστημονική μας ομάδα έχει ετοιμάσει για φέτος το καλοκαίρι ένα δομημένο, πλούσιο και πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει την μάθηση και το παιχνίδι με τρόπο βιωματικό και διασκεδαστικό. Η πολυετής εμπειρία μας πάνω στην εκπαίδευση των παιδιών μας καθιστά τους πλέον ειδικούς.

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην κατασκήνωση ρομποτικής που θα κάνουμε και φέτος.

Εμπιστευτείτε μας τα παιδιά σας και σας υποσχόμαστε ότι θα ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

 

Πέτρος Περλαντίδης Παπαδόπουλος
Υπ. Διδάκτορας Ρομποτικής