Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@futurelab.edu.gr

Μαθήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για... Πρωταθλητές!

Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη των εγγραφών για τα μαθήματα ρομποτικής και STEM στην Ακαδημία Ρομποτικής FutureLab είναι πλέον ανοιχτή. Παιδιά από 5-16 ετών είναι ευπρόσδεκτα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. 

Τα παιδιά μέσα από ένα παιγνιώδη και διαδραστικό τρόπο έρχονται σε επαφή με την κατασκευή και τον προγραμματισμό ρομποτικών κατασκευών αποσκοπώντας ταυτόχρονα και στον εμπλουτισμό των γνώσεών τους στις θετικές επιστήμες και στην κριτική σκέψη.

Η συμπλήρωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος φόρμας δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα από πλευράς σας. Θα σας καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατό προκειμένου να συζητήσουμε για την ένταξη του μαθητή σε κάποιο από τα τμήματα μας.

Υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα. Αν ο μαθητής έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν αντίστοιχα προγράμματα ρομποτικής θα αξιολογηθεί η συμμετοχή του σε προγράμματα προχωρημένων.

Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε να τις συζητήσουμε τηλεφωνικά όταν σας καλέσουμε ή να μας καλέσετε εσείς στα τηλέφωνα 2313097074 και 6987045496.

Όσο νωρίτερα ολοκληρώσετε την παραπάνω αίτηση, τόσο πιο γρήγορα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αυξάνοντας τις πιθανότητες να βρούμε μία μέρα και ώρα που να σας βολεύει. Τμήματα υπάρχουν καθημερινές απογεύματα, καθώς και Σάββατο και Κυριακή από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.