Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@roboticsacademy.edu.gr

Παράταση στις δηλώσεις για κατασκήνωση ρομποτικής μέσω ΟΑΕΔ

Παράταση μέχρι Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 έδωσε ο ΟΑΕΔ για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των εργαζομένων της χώρας προκειμένου να πάρουν το voucher για συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν αίτηση και στο site μας προκειμένου να κατοχυρώσουν μία θέση στην κατασκήνωση ρομποτικής καθώς και να ενημερώνονται κάθε νεότερο.

Αίτηση Εγγραφής

Ακολουθεί το μήνυμα του επιστημονικά υπευθύνου της Ακαδημίας Ρομποτικής σχετικά με την κατασκήνωση.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την κατασκήνωση «Μια φορά κι έναν καιρό», διοργανώνουμε camp ρομποτικής στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής.

Κάθε χρόνο παιδιά από Α’ Δημοτικού μέχρι και Α’ Λυκείου συμμετέχουν στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Φέτος σας περιμένει μία καινούρια πρόκληση. Δημιουργήσαμε το Club Ρομποτικής για όλους εσάς που θέλετε να λάβετε μέρος στο καλύτερο καλοκαιρινό πρωτάθλημα ρομποτικής, αλλά και τον Robotics Expert Week στην οποία εκτός από όλες τις κατασκηνωτικές δράσεις θα κάνετε παραπάνω μαθήματα ρομποτικής και προγραμματισμού αποκτώντας σε συνεργασία με την Ακαδημία Ρομποτικής - FutureLab πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και εξωτερικοί χώροι μέσα και έξω από το νερό σας είναι έτοιμες για να σας εξασφαλίσουν μοναδική περιπέτεια και αδρεναλίνη.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε για να εξασφαλίσετε μία θέση είναι να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε εδώ.

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην κατασκήνωση ρομποτικής που θα κάνουμε και φέτος. Εμπιστευτείτε μας τα παιδιά σας και σας υποσχόμαστε ότι θα ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

 

Πέτρος Περλαντίδης Παπαδόπουλος
Υπ. Διδάκτορας Ρομποτικής