Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@roboticsacademy.edu.gr

Ποιος σας είπε ότι τα ρομπότ δεν κολυμπάνε;

Το camp της Ρομποτικής βρίσκεται στην κατασκήνωση Μία Φορά κι έναν Καιρό στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής. Ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο και καταλαβαίνουμε ότι έφτασε η στιγμή που όλοι οι μαθητές μας περιμένουν κάθε κατασκηνωτικό μας καλοκαίρι.. Φυσικά, εννοούμε τη δραστηριότητα, όπου παιδιά και ρομπότ κολυμπούν μαζί στην πισίνα!!!

Στα ηχεία της κατασκήνωσης βγαίνει ανακοίνωση! Πλήθος παιδιών συγκεντρώνεται στην πισίνα.. Οι αγώνες κολύμβησης των ρομπότ ξεκινάνε!!! Ποιο ρομπότ θα τερματίσει πρώτο; Ποιο ρομπότ θα καταφέρει να προσπεράσει όλα τα εμπόδια; Ποια ομάδα θα συνεργαστεί καλύτερα και θα δώσει τις σωστές οδηγίες;

Οι μαθητές μας είναι ενθουσιασμένοι και με πολύ αγωνία τηλεκατευθύνουν τα ρομπότ τους!!! Τα υπόλοιπα παιδιά παρακολουθούν ζητωκραυγάζοντας το αγαπημένο τους ρομπότ, βάζοντας μέχρι και στοιχήματα για το ποιο θα είναι ο νικητής!!! Η αδρεναλίνη έχει χτυπήσει κόκκινο!!!

Η δραστηριότητα τελειώνει με τους μαθητές να παίρνουν τα εύσημα τους για την καταπληκτική προσπάθεια που έκαναν .. και την πισίνα να κατακλύζεται από τα γέλια, τις φωνές και τη χαρά των παιδιών που πλατσουρίζουν παρέα με τα ρομπότ τους!