Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@roboticsacademy.edu.gr

Στο βάθρο και φέτος η αγωνιστική ομάδα της FutureLab

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2021 η αγωνιστική ομάδα μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας First Lego League όπου φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του covid-19.

Ομάδες από όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια συμμετείχαν στην διοργάνωση δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Τα παιδιά διαγωνίστηκαν σε 4 συνολικά κατηγορίες. Το Robot Game, το Robot Design, το Innovation Project και τα Core Values.

Για άλλη μία χρονιά η αγωνιστική ομάδα της FutureLab καταφέρνει και διακρίνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής First Lego League, παίρνοντας το εισιτήριο για το Παγκόσμιο που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24-27 Ιουνίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα απαρτιζόμενοι από τους Αθανάσιο Κολέττα, Αλκιβιάδη Πανταζή, Γεώργιο Βλαχονάσιο, Δημήτριο Καρτσωνάκη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Στράτο Αρτοποιό με την καθοδήγηση των προπονητών Πέτρου Περλαντίδη Παπαδόπουλου και Ιζόλδης Θεοδωρίδου κατέκτησε την 3η θέση στο βάθρο στο Robot Game και στο Robot Design.

Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν μπροστά μας λόγω της πανδημίας, η ομάδα προετοιμάστηκε σκληρά από τις 4 Αυγούστου 2020 προνοώντας σχετικά με το γενικό απαγορευτικό που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από το τέλους του Οκτωβρίου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και την επιτυχία τους. Η προπονήσεις θα συνεχιστούν για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε ένα μήνα από τώρα.