Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@futurelab.edu.gr

Συνέντευξη της αγωνιστικής ομάδας SCRAPS by FutureLab στην TV100

Η αγωνιστική ομάδα ρομποτικής του FutureLab πρόσφατα πραγματοποίησε μια ιστορική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TV100, στη Θεσσαλονίκη με πολύ δυνατές και αποφασιστικές δηλώσεις. Η δημοσιογράφος Χριστίνα Κανατάκη, φιλοξένησε την ομάδα μας στη δημοφιλή εκπομπή της "Τα καθέκαστα", μεταφέροντας στο κοινό μας όλα τα συναρπαστικά στοιχεία της ιστορίας της ομάδας μας.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, η αποφασιστικότητα και η φιλοδοξία της ομάδας μας ήταν πραγματικά εμφανείς. Με αποφασιστικότητα δηλώσαμε ότι ο στόχος μας είναι μόνο η πρώτη θέση, μια δέσμευση που δεν εγκαταλείφθηκε ούτε στιγμή.

Το αποτέλεσμα αυτής της αφοσίωσης και εργασίας αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς μόλις ένας μήνας αργότερα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μασαχουσέτης τον Ιούνιο του 2023, καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση με την ομάδα μας, τους SCRAPS, ενώ παράλληλα καταλάβαμε και τη δεύτερη θέση με την ομάδα BOB. Αυτή η αξιοσημείωτη επίδοση ήταν απόδειξη του αφοσιωμένου και συντονισμένου έργου που επιτελέσαμε.

Στη συνέντευξη αυτή, παρίσταντο ως εκπρόσωποι των SCRAPS οι Αλέξανδρος Γκόσης, Αλκης Πανταζής, Θάνος Κολέττας, καθώς και ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Περλαντίδης Παπαδόπουλος. Η παρουσία τους συνέβαλε στην εμπεριστατωμένη ανταλλαγή απόψεων και στην ανάδειξη των προσπαθειών μας.

Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την TV100 και την Χριστίνα Κανατάκη για τη θερμή υποδοχή και την ευκαιρία που μας παρείχαν να μοιραστούμε την ιστορία μας με το ευρύ κοινό. Η προβολή που μας παρείχαν ήταν πολύτιμη για εμάς και μας βοήθησε να μοιραστούμε τις επιτυχίες μας και τους στόχους μας με τον κόσμο.