Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@futurelab.edu.gr

Τα αποκάλυπτήρια της συναρπαστικής πίστας FLL 2024 στην Ακαδημία Ρομποτικής FutureLab!

Ένα νέο κεφάλαιο ρομποτικής ξεκινά με έναν αέναο ρυθμό προκλήσεων και δημιουργικότητας! Αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στη συναρπαστική στιγμή του unboxing της πίστας FLL για τη σεζόν 2024. Σε αυτό το μαγικό ταξίδι, μικροί ρομποτιστές από τις αγωνιστικές ομάδες SCRAPS και BOB ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από το θέμα της 'Masterpiece'.

Η φετινή σεζόν είναι αφιερωμένη στον κόσμο του STEM και των τεχνών! Οι νεαροί μας συνεργάτες, ηλικίας 10-16 ετών, θα εξερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία συνδυάζεται με την τέχνη στο πρόγραμμα MASTERPIECE℠. Αυτή η συναρπαστική πρόκληση θα τους καθοδηγήσει σε νέες, καινοτόμες προσεγγίσεις της επικοινωνίας της τέχνης σε διεθνές επίπεδο.

  

Με υπερηφάνεια αναφέρουμε ότι η περσινή σεζόν ήταν για εμάς μια αξέχαστη επιτυχία. Οι SCRAPS κατέκτησαν την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Μασαχουσέτη, ενώ οι BOB διακρίθηκαν με τη δεύτερη θέση. Η Ελλάδα άναψε το φως της στον χώρο της ρομποτικής και επιβεβαιώσαμε την πρωτοπορία μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

  

Στην ακαδημία μας, η πόρτα είναι ανοιχτή για νέα ταλέντα. Όσοι θέλουν να ενταχθούν στις αγωνιστικές μας ομάδες, μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους μέσω του ιστότοπού μας. Μετά από προσεκτική αξιολόγηση, οι επιλεγμένοι θα έχουν την τιμή να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε παγκόσμια πρωταθλήματα και να γράψουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας.

  

Καλούμε όλους να επισκεφθούν το blog μας, όπου θα βρουν φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη μαγεία του unboxing και ένα συναρπαστικό βίντεο. Είμαστε διαθέσιμοι για όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχετε. Μαζί, με πάθος και αφοσίωση, θα συνεχίσουμε να εμπνέουμε τη νέα γενιά ρομποτιστών και να δημιουργούμε το μέλλον!

 

#FutureLab #FLL2024 #Robotics #Masterpiece #Ρομποτική #Τέχνες #Unboxing #Προκλήσεις #Εκπαίδευση #Επιτυχίες