Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@roboticsacademy.edu.gr

Θέση εργασίας - Υπεύθυνος Ρομποτικής σε παιδική κατασκήνωση στην Χαλκιδική

Κάθε χρόνο η Ακαδημία Ρομποτικής διοργανώνει καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα ρομποτικής για παιδιά από 7 έως 16 ετών. Φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά συνεργαζόμαστε με την κατασκήνωση «Μια φορά κι έναν καιρό» στην Ν. Σκιώνη Χαλκιδικής.

Στην κατασκήνωση έχει δημιουργηθεί ένα πρότυπο εργαστήριο ρομποτικής πλήρως εξοπλισμένο για την σωστή και ολοκληρωμένη εκτέλεση των δραστηριοτήτων εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την κατασκήνωση έχει προκύψει μία θέση εργασίας για το διάστημα από 15 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου με δυνατότητα επέκτασης της σύμβασης/συνεργασίας για την εκτέλεση μαθημάτων στον χώρο της FutureLab στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης καθ’ όλη την διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι αρμοδιότητες και υποχρεώσεις της θέσης εργασίας είναι:

 1. Εκτέλεση μαθημάτων ρομποτικής στον χώρο της κατασκήνωσης 4 ώρες την ημέρα (10:00-12:00 και 18:00-20:00). Μία φορά την εβδομάδα πιθανόν να χρειαστεί ένα επιπλέον δίωρο τις μεσημεριανές ώρες για εκτέλεση μίας ειδικής δραστηριότητας σε βουνό ή πισίνα με την βοήθεια άλλων στελεχών.
 2. Φροντίδα, οργάνωση, καθαρισμός και αποθήκευση του εξοπλισμού εντός του εργαστηρίου ρομποτικής.
 3. Προετοιμασία χώρου για την υποδοχή των παιδιών.
 4. Καθημερινή ενημέρωση σχετικά με την επιτυχή εκτέλεση των δραστηριοτήτων ή οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.
 5. Λήψη φωτογραφιών ή βίντεο για αξιοποίηση στα social media

Πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες:

 • Η κάθε δραστηριότητα θα διαρκεί 45 λεπτά και θα πραγματοποιείται στο ειδικά σχεδιασμένο εργαστήριο ρομποτικής της κατασκήνωσης.
 • Η κάθε ομάδα παιδιών που θα έρχεται για την δραστηριότητα δεν θα υπερβαίνει τα 25 παιδιά.
 • Σε κάθε δραστηριότητα θα υπάρχουν δύο ομαδάρχες από τα σπιτάκια των παιδιών οι οποίοι θα ακολουθούν τις οδηγίες σας και θα σας βοηθούν στην ολοκλήρωση της δραστηριότητας.
 • Οι δραστηριότητες θα διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.
 • Οι δραστηριότητες είναι προσχεδιασμένες. Φυσικά όμως σε συνεννόηση με τον επιστημονικά υπεύθυνο της FutureLab μπορείτε να εφαρμόσετε και δικές σας ιδέες.

Παροχές που προσφέρονται:

 1. Πλήρης διαμονή και διατροφή εντός της κατασκήνωσης σε ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια για τους εκπαιδευτές.
 2. Δυνατότητα μετακίνησης εκτός του χώρου της κατασκήνωσης τις ώρες που δεν εκτελούνται μαθήματα για μπάνιο, ψώνια κ.τ.λ.
 3. Χρήση των υπολογιστών και του ιντερνέτ του εργαστηρίου ρομποτικής τις ώρες που δεν εκτελούνται μαθήματα.
 4. Εκπαίδευση πάνω στην ρομποτική και τα μαθήματα που θα κληθείτε να εκτελέσετε.
 5. Το συνολικό καθαρό ποσό της συνεργασίας ανέρχεται στα 760€.

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6987045496 ή 6976919448 ή να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email info@roboticsacademy.edu.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παραπάνω τρόπους επικοινωνίας.