Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +30 2313097074 +30 6987045496 info@roboticsacademy.edu.gr

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο εκπαιδευτικό κέντρο της FutureLab στην Καλαμαριά

Κάτι νέο, φρέσκο και πολλά υποσχόμενο έρχεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η πιο έμπειρη ομάδα της Ακαδημίας Ρομποτικής FutureLab ξεκινάει μαθήματα στην Καλαμαριά σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, διαμορφωμένο κατάλληλα για παιδιά και Μαθήματα Ρομποτικής και Νέων Τεχνολογιών

Φροντίζουμε για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης με κατάλληλες και ασφαλείς κτιριακές εγκαταστάσεις, σύγχρονους και μοντέρνους χώρους, ευρύχωρες, ευάερες και ευήλιες αίθουσες διδασκαλίας, ώστε να καλύπτουν τις μαθησιακές και κοινωνικές ανάγκες όλων των μαθητών μας, αλλά και τις εργασιακές απαιτήσεις των εκπαιδευτικών. 

Μεριμνούμε, ώστε η υλικοτεχνική υποδομή και ο εξοπλισμός (επίπλωση, υλικά, όργανα, εποπτικά μέσα, μηχανήματα κ.λπ.) να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διδακτικές και μαθησιακές διαδικασίες, καθώς και τις ανάγκες των διαφόρων μαθημάτων και δραστηριοτήτων που υπαγορεύονται από το αντίστοιχο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών μας.

Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να υποδεχτούμε τους γονείς και μαθητές μας στο εκπαιδευτήριο μας τον Οκτώβριο. Κατά τη γνώμη μας, η ποιότητα του χώρου στον οποίο διαδραματίζεται το εκπαιδευτικό έργο και η διαδικασία της μάθησης, θεωρείται από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητά τους.